Zařízení & příslušenství
Italský velikonoční chléb
Příprava 30min.
Celkový 3hod. 50min.
6 kusů
Suroviny
-
40 gramů másla plus extra na vymazání
-
215 gramů mléka
-
1 ½ čajové lžičky instantního droždí
-
105 gramů cukru
-
450 gramů hladká mouka plus na poprášení válu
-
½ čajové lžičky mořské soli
-
7 vajec
-
1 žloutek na potření
-
10 gramů cukrových krystalů
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 kus
Protein
20.4 g
Kalorie
2104 kJ /
503 kcal
Tuk
15.8 g
Sacharidy
69.8 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Světové Velikonoce
10 recepty/-ů
Česká republika
Česká republika
Mohlo by se vám také líbit...
Mandlová zmrzlina s ovocnou omáčkou
2hod. 30min.
Křupavý slaný koláč s mrkví a cuketou
1hod.
Venkovský chléb (Pain de campagne)
4hod.
Topinamburové chipsy
35min.
Vanilková zmrzlina v oplatce
7hod. 45min.
Polentové žabí muffiny do každé hodiny
55min.
Britské křížové bochánky
3hod. 50min.
Ciabatta s olivami a tymiánem
16hod. 40min.
Bramborový chléb s rozmarýnem
3hod. 30min.
Olivový chléb
3hod. 50min.
Vanilková zmrzlina
12hod.
Český chléb z žitného kvásku
15hod. 30min.